Päivitä yrityksesi yhteydenpito uuteen aikaan

Yhtenäistämme yrityksesi yhteydenpidon yhteen alustaan. Hallitset samassa näkymässä sähköposti-, chat-, ja tekstiviestit, puhelut, mediahälytykset sekä työajanseurannan.

hero image

Kaikki kanavat yhdessä

Cuuman asiakaspalveluratkaisu on yrityksesi tarpeiden mukaan skaalautuva kokonaisuus, johon voit valita yksittäisiä tuotteita tai yhdistää koko yrityksesi yhteydenpidon. Käyttö on helppoa selaimella ilman erillisiä asennuksia.

Aidosti saumaton yhteydenpito mahdollistaa ensiluokkaiset kohtaamiset, joita sekä henkilöstösi että asiakkaasi rakastavat. Tehostat päivittäisiä rutiineja ja säästät rahaa.

Huolehdimme integraatioista muihin yrityksesi käyttämiin työkaluihin ja laadukkaasta ylläpidosta. Saat meiltä myös puheliikenteen ja mobiililiittymät.

Integraatiot – lisää yhteydenpitoa, yhteistyötä ja tehokkuutta

Ota täydet tehot irti Cuuman ratkaisusta ja integroi se muihin työkaluihin. Saat esimerkiksi uuden soittajan tiedot reaaliaikaisesti käyttöösi ja keräät asiakaspalautteen helposti. 

Kiinnostuitko?

Laitetaan yhdessä asiakaspalvelunne kuntoon! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tai tilaa ilmainen kartoitus oheisen linkin kautta.

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 942 419 722