Kasvua teknologian kautta, ihmisten ehdoilla

Cuumalaiset ovat omien alojensa ammattilaisia, joita yhdistää vimma kehittyä. Innostumme teknologian mahdollisuuksista, emmekä malta olla kertomatta niistä asiakkaillemme.

hero image

Osaatko kuunnella?

Kaikissa työtehtävissämme myynnistä asiakastukeen ja tuotekehitykseen tärkein kyky on osata kuunnella. Pelaamme aina samaan aikaan kahdessa joukkueessa: omassa ja asiakkaan.

Haluamme aidosti ratkaista asiakkaidemme ongelmat.  Joukkoomme sopivat kunnianhimoiset joukkuepelurit, jotka eivät turhia pönötä. Saat olla varmasti oma itsesi.

Sopivasti nörtti

Cuumalaisuus näkyy suoraselkäisyytenä ja rehellisyytenä: emme halua lupailla asioita, joita emme voi pitää. Oma käsi nostetaan virheen merkiksi, sillä tärkeintä on oppia ja kehittyä.

Cuumalaiset luonnehtivat itseään sopivasti nörteiksi, mikä näkyy sekä huumorissa että loputtomana uteliaisuutena uusia teknologioita kohtaan.  

Ihminen edellä

Auttaaksemme asiakkaitamme parempaan yhteistyöhön ja yhteydenpitoon olemme aloittaneet itsestämme. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista töissä ja kotona sekä tuemme liikkumiseen työpäivän aikana.  

Modernien työkalujen lisäksi etujamme ovat kattava terveydenhuolto, nettiyhteys, matkapuhelin- ja lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Cuumalaisilla on käytössään myös kuntosali sekä lastenhoitajan palvelut.  

Henkilöstökyselymme mukaan yli 90% cuumalaisista on valmis suosittelemaan yritystä työnantajana. 

image of Anton Hemnell

Anton Hemnell

Vastaava ohjelmistokehittäjä

Cuuma

Cuumalla ei jäädä lepäämään laakereilleen, vaan pyritään jatkuvasti kehittämään sekä liiketoimintaa että työntekijöiden hyvinvointia.

Haluatko olla mukana tuottamassa Suomen parhaimpia asiakaskokemuksia?

Cuuma Connects

Millaista lisäarvoa sinä toisit Cuumalle?

Lähetä avoin hakemus