image for Lime CRM

Lime CRM

CRM-järjestelmä

Käyttötarkoitus

Lime CRM on joustava ja skaalautuva SaaS-alusta, joka koostuu käyttäjäystävällisestä perustoiminnallisuuksien pohjaratkaisusta ja siihen yhdistetyistä lisäosista. Mukautettavissa oleva järjestelmä räätälöidään vastaamaan ainutlaatuisiin toimialojen ja yksittäisten yritysten tarpeisiin.

CRM-järjestelmä on IT-tuki, joka antaa täyden hallinnan asiakastietoihin, tehostaa tietojenkäsittelyä, auttaa asiakastutkimuksissa ja myynti- ja markkinointistrategioissa sekä luo sujuvia ratkaisuja asiakastukeen ja analyyseihin.

Yhdistä Cuuma ja Lime CRM

Integraation avulla yritys saa kootusti kaikki asiakaskohtaiset yhteydenotot CRM:stä. Tietojen perusteella voidaan ohjata liiketoiminnan kehitystä oikeaan suuntaan sekä raportoida asiakkaittain yhteydenottojen määrän, KPI-mittareita ja palvelutasoja.

Asiakkaan soittaessa hänen tietonsa haetaan Lime CRM:stä automaattisesti, jolloin asiakaspalvelijalla on käytössään esimerkiksi yhteystiedot sekä linkki CRM:ään, josta voi tarkastella asiakkuuden tietoja. Puhelun aikana asiakaspalvelija voi luokitella puhelun ennaltamääritettyjen "tägien" avulla sekä kirjoittaa vapaamuotoisen viitetekstin puhelun aiheesta.

Lime CRM -integraatio toimii yhteen myös Cuuman tiketöinnin kanssa, jolloin tiedot asiakkaan tiketin käsittelystä lisätään automaattisesti Lime CRM -merkintöihin.