image for Efecte

Efecte

IT-palvelunhallintajärjestelmä

Käyttötarkoitus

Efecte ITSM & Palvelupyyntöjen hallintajärjestelmä on erittäin pitkälle kehitetty IT-palvelunhallintaratkaisu ja muodostaa usein tietohallinto-organisaatioiden selkärangan. Efecte tekee toiminnasta saumatonta läpi kaikkien organisaatiosi prosessien. Efecten ITSM-ratkaisu on asiakkaiden hyväksi havaitsema ja helppokäyttöinen työkalu, jolla voit tehdä kaikista IT-prosesseistasi digitaalisia. Efecte mahdollistaa palveluiden, sovellusten, datan ja IT-omaisuuden yhdistämisen ja hallinnan yhdestä järjestelmästä.

Cuuman tavoitteet integraatiolle


Integraation avulla asiakkaamme kykenevät automatisoimaan arjen asioita, mutta ennen kaikkea Cuuma täydentää esim. asiakkaan ulkoista järjestelmää datalla, joka auttaa asiakkaitamme ymmärtämään omaa liiketoimintaansa paremmin. Datan avulla on esimerkiksi mahdollista seurata henkilökunnan aktiivisuutta, työtehoja ja listata asiakkaita, joihin tulisi olla yhteydessä pitkän passiivisen ajan vuoksi.

Integraation hyödyt

Siirtämällä automaatisoidusti tietoa eri tapahtumien johdosta Cuumasta ulkoiseen järjestelmään, syntyy dataa jonka avulla yritystä voidaan johtaa tehokkaammin. Tuotaessa tietoa Cuumaan, järjestely poistaa inhimillisen erheen mahdollisuuden, asiointi tehostuu ja poistaa käsittelijältä turhia manuaalisia työvaiheita ja säästää näin myös henkilökunnan aikaa. Yleisimpänä näistä ovat esimerkiksi asiakastietojen tuominen asiakaskohtaamisen yhteydessä käyttäjän silmien eteen ja tapauksen kirjaaminen ulkoiseen järjestelmään oikean tehtävän, liidin, mahdollisuuden tai  asiakkuuden tietoihin automatisoidusti.

Efecte-integraatiolle ominaista


Efectestä pyydetään asiakastietoa Cuumaan, kun joku soittaa tai asiakkaalle soitetaan.
Efecten tiketöintiin luodaan uusi tapaus puhelun saapuessa, avaamalla Efecten URL:n avulla, pohjatietona soittajan puhelinnumero. Tämän lisäksi Efecte voidaa avata soittajan asiakastietokortille asiakas-ID:n avulla, kun puheluun vastataan, ja Cuuman yhteystietokortilta voidaan myös käsin avata kyseisen henkilön Efecte-näkymä.