image for Musti ja Mirri

Musti ja Mirri

Paras mahdollinen tavoitettavuus

Musti ja Mirri on lemmikkieläintarvikkeita tarjoava erikoisliikeketju, joka on perustettu vuonna 1988. Yritys on Suomen sekä samalla myös koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. Myymälöitä on Pohjoismaissa yhteensä yli 200.

Mustille ja Mirrille yrityksen kokoa tärkeämpää on tehdä yrityksen vision mukaisesti lemmikkien ja lemmikin omistajien arjesta helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa.

400+

Työntekijää

250+

Liikettä

82,7

Asiakaskokemusindeksi 2017

190+

Puheliikenne ohjausta

13

Tikettijono ohjausta


Haaste

Musti ja Mirri on laajentanut toimintaansa jatkuvasti ja asiakaspalvelu on yhä enemmän toiminnan keskiössä. Saumaton kommunikaatio yli sadan myymälän tarpeisiin ja moderni asiakaspalveluratkaisu olivat kasvavan toiminnan kannalta kriittisessä asemassa. Kokeiluiden mittaaminen on Mustille ja Mirrille perusta ja kattava raportointi oli yhteistyölle ehtona.

CRM-järjestelmä on avainasemassa asiakkaiden palkitsemisessa ja ymmärtämisessä. M&M uskoo että vuoteen 2020 mennessä jokaiseen transaktioon liittyy jokin digitaalinen elementti.

Ratkaisu

Cuuman puheliikenteen ohjauksilla Musti ja Mirri saa keskustelut ohjattua oikeaan liikkeeseen, oikealle henkilölle oikeaan aikaan.

Valitut tuotteet

Cuuman tuoteperheestä on helppo valita jokaiseen tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Tulokset

Asiakkuudenhallintajärjestelmän integraatio puhelinjärjestelmään muodostaa joustavan ja tehokkaan palveluympäristön. Saumattomat ylivuodot palvelupisteistä asiakaspalvelukeskukseen mahdollistavat tyytyväisen soittajan ja tavoitettavuus on paras mahdollinen.

image of Mikko Virta, Solution manager

Mikko Virta, Solution manager

Cuuma on osoittautunut erinomaiseksi ja joustavaksi kumppaniksi, jonka ratkaisujen toteutukseen asiakas voi myös aidosti olla vaikuttamassa. Cuuma on silmin nähden kiinnostunut myös loppuasiakkaasta ja on antanut meille arvokasta tukea parhaan mahdollisen contact centerin toimintatavan ja palvelutason luomisessa.

Kiinnostuitko?

Viedään yhdessä asiakaspalvelusi uudelle tasolle

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722