Blogi

Maksutonta sparrausta haastavaan tilanteeseen

January 19, 2024

Olemme haastatelleet vuoden vaihteessa lähes 100 yritystä ja organisaatiota. Päähavaintomme on ollut, että viime vuosien turbulenssin jälkeen nyt, vuonna 2024, näyttäisi olevan oikea aika päivittää järjestelmiä.

Maksutonta sparrausta haastavaan tilanteeseen

Haastavat vuodet ovat aiheuttaneet patoa IT-järjestelmien päivityksille tai työkaluista on lähdetty leikkaamaan kulukuurien aikana. Liiketoiminnan jatkumon kannalta toimivat työkalut ovat kuitenkin elinehto ja oikeilla työkaluilla säästetään sekä resursseja että aikaa.

Tyypillisiä esiin tulleita haasteita ovat myös päällekkäiset järjestelmät tai niiden kankeus käyttäjien ja asiakaskokemuksen näkökulmasta. Seuraavassa muutamia herätteleviä kysymyksiä asiakkaan näkökulmasta.Mahdollistavatko järjestelmänne sujuvan asiakaskokemuksen?

  • Saako asiakas yhtäläistä palvelua kanavasta (chat/puhelin/email/kivijalka) riippumatta vai joutuuko hän kertomaan tietonsa yhä uudelleen? 
  •  Pystyttekö tunnistamaan soittajan esimerkiksi puhelinnumeron perusteella, jolloin asiakaspalvelijalla on heti asiakastiedot saatavilla? 
  •  Ovatko vasteajat riittävän lyhyet? Menetättekö ruuhkissa asiakkaita?
  •  Viestitäänkö asiakkaalle, miten hänen asiansa etenee vai joutuuko asiakas olemaan jatkuvasti yhteydessä asiakaspalveluun?
  •  Tiedättekö kuinka paljon teille tulee yhteydenottoja, mihin kanaviin ne jakautuvat, mitkä ovat tyypillisimmät aiheet ja kellonajat?
  •  Tiedättekö ovatko asiakkaanne tyytyväisiä palveluun? 

Varaa maksuton sparraus 

Käymme läpi järjestelmänne ja mietimme, miten toimintaanne voisi tehostaa niin, että asiakaskokemus on parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdistelemällä oikeita työkaluja voidaan saavuttaa nopeammat vasteajat, miellyttävämpi työpäivä asiakaspalvelijoille sekä kilpailukykyinen palvelutaso. Ota yhteyttä tai varaa aika ajanvarauskalenterista.

Kysy lisää

Kysy sparrauksesta tai varaa aika.

contact person image

Jani Hartikainen

Kasvujohtaja

jani@cuuma.com