Blogi

Cuuman uusi tietosuojatyökalu on nyt julkaistu!

February 27, 2024

Cuuma on lanseerannut tietosuojatyökalun, joka auttaa yrityksiä noudattamaan henkilötietojen käsittelyn periaatteita: laillisuus, reiluus, läpinäkyvyys ja tarkoituksenmukaisuus. Lisäksi työkalu varmistaa henkilötietojen turvallisen käsittelyn.

Cuuman uusi tietosuojatyökalu on nyt julkaistu!

Tehosta tietosuojakäytäntöjä

Tietosuojatyökalu on lisäosa Cuuman tiketöintijärjestelmään, joka tehostaa tietosuojakäytäntöjä. Palvelu mahdollistaa tietosuojatapahtumien seurannan, käyttäjien oikeuksien hallinnan, arkaluonteisen sisällön suojauksen ja tietosuojavaatimusten valvonnan.


Kenelle?


Tietosuojatyökalu on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, jotka käsittelevät EU-kansalaisten henkilötietoja, riippumatta siitä, missä päin maailmaa yritys toimii. Työkalu on hyödyllinen niin suurille monikansallisille yrityksille kuin pienemmille ja keskisuurille yrityksille, jotka noudattavat GDPR-vaatimuksia.

Näin se toimii


Räätälöidyt suojauksen käyttöoikeudet tarjoavat räätälöitäviä asetuksia suojaustoimintojen käyttöön, avaamiseen ja poistamiseen. Asiakaspalvelija tai vain esimerkiksi pääkäyttäjä saa oikeuden hallita tietosuojatyökalua. 

• Tikettiviestin tekstisisällön suojaus
Tietosuojatyökalun avulla voidaan suojata arkaluontoisten tikettien tekstisisältöä. Näin vain valtuutetut käyttäjät pääsevät käsiksi arkaluontoisin tietoihin. 

• Liitteiden ja kuvakaappauksien suojaus
Tietosuojatyökalun avulla voidaan suojata myös tärkeitä liitteitä, jotka näkyvät omassa suojattujen liitteiden luettelossaan. Vain valtuutetut käyttäjät pääsevät käsiksi arkaluontoisin tietoihin tai voivat poistaa salauksen. 

• Tietosuojaloki
Tietosuojaloki auttaa yrityksiä dokumentoimaan ja raportoimaan henkilötietojen käsittelyn, mikä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) keskeinen vaatimus. Kaikkien henkilötietojen käsittelytoimien tulee olla jäljitettävissä ja dokumentoitavissa.

Kysy lisää

Tietosuojatyökalu on helposti liitettävissä Cuuman tiketöintijärjestelmään. Ota yhteyttä ja varmista yrityksellesi luotettava ja tehokas asiakaspalvelu!

contact person image

Daniel Westerholm

Myyntipäällikkö

daniel.westerholm@cuuma.com

+358 9 4241 9722